Bardinkin kanssa vähän leikkimistä ja tottista kotipihassa.

Leikittiin ensin kahdenlelun leikkiä, kaksi koiraa ei voisi olla tässä erilaisempia kuin Riva ja Bardi. Bardin kanssa tämä on alusta asti luonnistunut paljon helpommin kuin Rivan, Bardi on alusta alkaen kantanut esineen mun lähelle eikä ole ollenkaan niin herkkä mun elekielelle kuin Riva. Ja mukavasti Bardi jaksaa saalistaa. Tällä kertaa myös taistelu tuli leikin lopuksi tosi hyvin, se ihan oikeasti vastusti saadakseen saaliin. Annoin sitten voittaa ja leuhkia lelun kanssa ympäri pihaa vähän aikaa. Varsin nopeasti se kuitenkin hakeutui ihan omatoimisesti mun lähettyville. Siinä tuo näyttäisi olevan isänsä poika :-), Jambikin tykkäsi tarjota lelua leikin jatkamiseksi.

Sitten otettiin muutama istuminen ja maahanmeno lelupalkalla. Tämä oli ensimmäinen kerta kun otin niitä ulkona, en ole alkuopetuksen aikana halunnut sotkea mukaan mahdollisia ikäviä fiiliksiä kylmästä maasta. Lumi ei nyt tuntunut mitenkään häiritsevän Bardia, se teki molemmat liikkeet ihan mukavasti. Ja osaa näköjään kopata heitetyn lelun ilmasta, vaikka sitä ei olekaan harjoiteltu!

Päälle vielä toinen kierros kahdenlelun leikkiä. Tässä onnistuin sitten tekemään ihan oppikirjan mukaisen lopetuksenkin, muutamien heittojen jälkeen annoin Bardin purra pitelemääni leluun, sitten taisteltiin vähän ja sen lomassa nappasin kiinni pannasta olleesta narunpätkästä ja annoin sitten koiran voittaa. Sen jälkeen juostiin muutaman kierros koiran kantaessa lelua ja lopuksi pysäytin sen ja se piteli (pienen) hetken lelua kun silittelin ja kehuin sitä. Lopuksi pieni jäähdyttelylenkki Bardinkin kanssa kahdestaan. Tuntui että kerrankin osasin lopettaa treenauksen juuri oikeaan hetkeen, koira oli vielä innokas, mutta treenin loppuessa "tyydyttynyt" niin ettei sen tarvinnut kärttää tekemistä tai lelua vaan se saattoi vaan olla mun kanssa.