Taas 5 km vuorotellen juosten ja kävellen. Minnan mukaan mentiin vähän kovempaa kuin edellisellä kerralla, mutta siitä huolimatta minusta tuntui pikkuisen helpommalta. Kovempi alusta ei ottanut jalkoihin missään vaiheessa yhtä paljon kuin aiemmin ja vaikka taas n. kolmanneksen jälkeen tuli hyytymisen olo, niin se meni ohi ehkä vähän nopeammin kuin ekalla kerralla.

Tällä kertaa ehdin kävelyttää Rivaa vähän ennen juoksemaan lähtöä, mutta kovasti piti taas alkumatkasta poukkoilla hajujen perässä. Loppumatkasta meno taas tasoittui. Vähän sen kanssa saa olla vielä tarkkana jos ohitetaan vastaantulijoita kovin läheltä, mielellään kävisi moikkaamassa varsinkin jos ihminen ottaa yhtään kontaktia (katsoo silmiin tmv.). Eihän se mitään pahaa tee, mutta kaikki ventovieraat ei ehkä ole innostuneita pussaamaan pomppaavasta aussiesta...

Valitettavasti ainakaan tässä vaiheessa ja vauhdissa meidän askeleet ei Rivan kanssa sovi kauhean hyvin yhteen. :-( Se lönkyttelee menemään miten milloinkin, saattaa hetkittäin peitsata tai etu- ja takaosa liikkuu eri rytmissä. Täytyy tarkkailla ettei se kipeydy tuosta, onneksi kuitenkin kotosalla päästään lenkkeilemään pääosin vapaana ja lihaksistoa turhaan rasittamatta. Ehkä kun mäkin pääsen paremmin juoksemaan me löydetään molemmille sopiva rytmi.