Miten voikin samaan päivään mahtua kaksi niin erilaista treeniä? Bardi oli tänään vallan mainiossa vireessä ja mäkin suht koht ajan tasalla sen kanssa.

Ensin makusteltiin erilaisia vieraita noutokapuloita, ihan perus pitämistä ja muutaman kerran parin askeleen siirtymiä luovutusasennosta luovutusasentoon. No problem, vähän ensin leuat tärisi kun kapula olikin painavampi kuin Bardi odotti, mutta loppujen lopuksi ok.

Sitten seuraamista nakkien kanssa, kentänlaidan mukaan paikka ja asento ok. Panostin nyt erityisest käännöksiin ja sainkin ne paremmiksi kuin viime kerralla.

Lopuksi sitten leikkiä lampaankarvamötköllä ja Bardi taisteli kerrassaan hienosti. Otti heti kunnolla kiinni, vastusti eikä lipsahdellut irti! Voittaessaan heitti kunniakierrokset ja tuli pienellä houkuttelulla jatkamaan, tiputtamatta lelua kertaakaan välissä. Taisteli jopa muiden ihmisten kanssa.

Iltaruualla sitten pitoharjoitus omalla pikkukapulalla (n. 400 g), ok. Ruuan jälkeen jatkettiin ja laitoin kapulan maahan koiran eteen, se poimi sen siitä ja toi mulle luovutusasentoon! Aivan loistava :-)