Jossain Saarijärven perukoilla.

Kentällä Riva kävi paikallaolossa Annan ja Lakin treenaillessa. Meinasi lähteä Annan kutsuesa Lakia luokse ja toisen kerran heidän temppuillessa ketteryysesteillä. Mutta siinä välissä oli rauhallisen oloinen, ei kuulunut kitinää tmv.

Sitten jälki, joka ehti vanhentua likemmäs pari tuntia ja välissä tuli vettäkin ihan roimasti. Mulla ja jäljentekijällä oli pieni kommunikaatiokatkos, mä kuvittelin että jäljellä oli neljä esinettä ja sinne olikin pantu kahdeksan. Lisäksi jäljentekijä oli metsässä toisen koiran perässä kun läksin ajamaan sitä, eli lähtökin otettiin sitten vähän arviolla.

Jälki löytyi, joskaan jäljestäminen ei ollut parasta Rivaa. Esineiden välitkin oli kyllä tosi pienet, eli ei siinä kauheasti jäljestämään ehtinytkään. Me sitten loppujen lopuksi paikallistettiin neljä esinettä, joista Riva nosti kolme. Yhden yli meni täysin reagoimatta, enkä sitten ruvennut ottamaan koiraa takaisin siihen. Muut merkkasi selvästi ja toi mun kehuessa. Neljännen jälkeen mä ajattelin että se oli siinä kun oltiin melko lähellä tietäkin ja lopetettiin siihen.

Seuraavalla kerralla vähän suunnitellumpi harjoitus.