Samassa reissussa mukana myös Riva, pääaiheena häiriötreeni. Palkkana tällä kertaa vaan nameja, vauhtia ja motivaatiota löytyi ilman sen kummempaa virittämistäkin.

Alkuun pitkähkö seuraamispätkä, käännöksiä ja temponvaihteluja. Hyvä kontakti ja pysähdykset, juoksussakaan ei tullut hyppimistä tai riekkumista, paikka suht hyvä mutta hetkin sen verran poikittaa/edistää että osuu polveen. Liikkeessäistumisessa tarjosi ensin maahanmenoa, mutta löysi sitten oikeankin asennon. Liikkeestä maahanmeno kerrasta nappi ja luoksetulo kerrassaan mainio. Eikä himmaillut tippaakaan vaan loppuun asti vauhdilla ja tiiviisti ja suoraan eteen! Palkkasin sitten siihen eteen useammalla namilla ennen sivullesiirtymistä.

Alkuverryttelyn jälkeen pääasiaan eli retuperällä olleeseen paikallaoloon häiriön alaisena. Nyt se toimi ihan hyvin, vaikka häiriötä oli tosi paljon aiemmin treenattuun nähden. Oli skarppina koko ajan, mutta kuitenkin levollisen oloinen. Kävin palkkaamassa muutaman kerran välissä ja osan ajasta olin autojen takana piilossa.

Lopuksi vielä nouto, pitkästä aikaa ekaa kertaa ihan heiton kanssa. Ensimmäinen suoritus muuten ok, mutta ote taas luovutuksessa aavistuksen höltyi, joten otin kapulan ja toistettiin. Nyt piti taas paremmin ja palkkasin sitten useammalla namilla eteen. Tarkkana saa olla edelleen ettei Riva ennakoi sivullesiirtymistä.