Mun pitää nyt oikeasti ryhdistäytyä ton Rivan suhteen. Tällainen huopaaminen ei vie asioita kyllä eteenpäin yhtään mihinkään eikä ole koirallekaan reilua.

Ensin kokeiltiin liikkeestä seisomista. Eihän se ollut muistissa, joten siis alkuun kunnon apu, sillä ok. Sitten uudelleeen ja pienempi apu, siinäkin kentänlaidan mukaan ihan hyvä pysähdys. Sitten alkoi ongelmat, yritin sitten isolla tai pienellä avulla, meni Riva aina väärään asentoon, ennakoi ja yleistä säätämistä.

Tässä on parikin juttua jotka mättää. Ensinnäkin Ríva ei osaa seisomista yksittäisenäkään liikkeenä kunnolla. Toinen on sitten sen varsin suuri taipumus ennakointiin, joka tulee esille yleensä sellaisissa tilanteissa joissa on painetta -> yliyrittämistä -> ennakointia. Hämmästyttävän vähän tuo säätäminen kuitenkin vaikuttaa itse seuraamiseen.

Sitten eteenmeno, kaveri kävi viemässä Tuffiesin kentän laidalle valmiiksi. Ensimmäisellä yrityksellä Riva bongasi jääkökkäreen ja meni vinoon, kutsuin pois. Uudella lähetyksellä lähti silloinkin vähän vinoon mutta bongasi edetessään lelun ja meni sinne. Siitä sitten onneton kahden lelun leikkiyritys, mulla ajoitus ihan pielessä.