Koska alue oli kaistale ja tuttu, halusin Rivalle haastavamman esineen, sellaiseksi valikoitui vanha viinipullon korkki. Lisäksi sijoitin sen alueen etuosaan, noin 10 metriä lähetyspaikasta.

Vsuhtia oli nyt vähän liikaa, Rivakin painoi alueen takaosaan ja etsi siellä, tutki moneen kertaan tarkkaan paikan jossa Bardin esine oli ollut. Alussa pysyi myös hyvin tallatun alueen sisällä, mutta kun ei löytynyt niin alkoi laajentaa aluetta. Rivalla on yleensä kovassakin vauhdissa nenä hyvin auki, mutta ei tällä kertaa ja vaikka yritin lähettää useamman kerran niin että osuisi lähellä olevan esineen hajulle, niin se meni joko vierestä tai sellaisella vauhdilla ettei saanut hajua.

Lopulta läksin kävelemään kohti esinettä ja, Rivan huomattua mitä olin tekemässä, varastin esineen sen nenän edestä. Sitten esittelin sille että minkä aarteen löysin, käskin istumaan ja heitin korkin vähän kauemmas uudelleen. Nyt Riva etsi paremmin, mutta joutui tekemään hyvän aikaa töitä ennenkuin löysi. Puljasi ja puri myös vähän esinettä lopulta nostettuaan sen.

Joskus on mietitty että miten lääkekuurit mahdollisesti vaikuttaa koiran hajuaistiin ja tuossa Canofitessähän on vähän kaikkea, antibioottia, kortisonia, sienilääkettä... Ja oikeasti Riva yleensä on paljon tehokkaampi nenänsä kanssa. Mutta oli tuossa vähän muutakin pielessä.