Rivalle kuusi pistoa, kaksi tyhjää (tosin suunnitelmassa oli vain yksi) ja neljä maalimiestä, joista yksi oli palkkaamaton ja muut suorapalkkoja.

Oikealle ensin suorapalkka, siinä ei mitään erityistä. Palkkana pieni narupatukka, mutta taisi taas taistella siitä aika täräkästi. Tältä palattiin keskilinjalle niin paljon eteenpäin että lähetin koiran väärältä krepiltä, tässä oli tarkoitus tehdä se palkkaamaton maalimies, mutta se olikin paljon aikaisemmin alueella. No, Riva teki silti tosi nätin tyhjän piston, ei edes työskennellyt taaksepäin, kehuin sitä palatessa ja siirryttiin aluetta taaksepäin ja otettiin sitten se palkkaamaton. Ilmaisu suht ok, mutta kun tulin paikalle Rivan ilmaistessa niin pussasi välissä maalimiestä. Otin sen sitten haltuun ja maalimiehen lähtiessä liikkeelle karkasi taas pussaamaan sen. Koira uudestaan sivulle ja nyt malttoi pysyä niin kauan että maalimies pääsi ylös. Kehuin itse ja maalimieskin kehui kun palattiin keskilinjalle. Oikealle puolelle suorapalkkaava maalimies, siinä ei ihmeempiä. Sitten vasemmalle uudestaan tyhjä pisto, yllättävän hyvä ja viimeinen maalimies meni sillä aikaa oikealle puolelle. Viimeiseltäkin suorapalkka, iso purupatukka ja kunnon hömpötykset.

Lähetykset ei ollut niin sujuvia kuin olisi voinut, mutta ne oli mun mokia. Esim. toisella tyhjällä mun olisi pitänyt edetä enemmän keskilinjalla niin että olisin voinut ottaa koiran vastaan tyhjältä ja lähettää suoraan keskilinjan yli, nyt jouduin pysäyttämään. Mutta koira lähti viimeisillekin hyvin ja teki töitä kaikesta sähläämisestä huolimatta. Palkkaamaton maalimieskään ei mitenkään vienyt intoa pois, jos nyt ei näkynyt myöskään mitään nousemista.