N. 200 m ja erilaisia kaarteita, viisi esinettä, lähdössä ja esineiden välillä 2-5 askeleen namipätkiä. Vanheni sen aikaa kun ajoin Bardin jäljen.

Lähtö samanlaiselta minijanalta kuin Bardilla ja nosti jäljen hyvin. Vauhtia oli nyt vähän enemmän kuin viimeksi, mutta malttoi poimia namit. Ensimmäinen esine n. 50 m kohdalla ja otti sen hyvin ja toi ilman apua luovutukseen. Tosi hieno! Esineen luovutuksen jälkeen syötin useamman namin edessä istuen ja lopuksi käskin sivulle ja lähetin siitä taas jäljelle. Edettiin mukavasti seuraavalle esineelle, välillä muutama namiaskel. Otti toisenkin esineen hyvin, mutta olisi jatkanut jäljestystä esine suussa ellen olisi pyytänyt tuomaan. Palkkasin esineestä ja lähetin jäljelle samalla tavalla kuin edellisellä esineellä. Myös kolmannella ja neljännellä esineellä Riva otti esineen ilman apuja, mutta olisi jatkanut jäljellä esine suussa ellen olisi pyytänyt tuomaan tai estänyt jäljellä etenemistä liinasta pidättämällä. Viimeinenkin esine nousi hyvin, tässä toi jo vähän paremmin. Valjaiden riisumisen jälkeen jatkoi jäljestämistä mun poistumisjäljellä.

Rivalle voisi nyt tehdä muutamia namijälkiä ilman esineitä, vahvistetaan tarkkuutta ja rauhallisuutta, ja erikseen sitten esineilmaisuharjoituksia. Jälkiä voisi sille myös vanhentaa vähän enemmän, luulen että sekin voisi auttaa vauhtiin ja tarkkuuteen.