Mikähän kevätpörriäinen mua on puraissut kun taas treenataan ;-)

Käytiin katsomassa Hankasalmen kenttää, melko märkää ja pehmeää oli vielä, mutta saatiin treenattua.

Bardin kanssa narupalloleikkejä ja niiden lomassa muutama istuminen ja maahanmeno. Paikallaan oloja otin molemmissa asennoissa niin että leikitin koiriaa, käsky ja sitten kävin nameilla palkkaamassa välissä ja vapautuksen jälkeen taas leikkiä. Nämä oli oikein hyviä, Bardi pysyi paikallaan varman oloisena ja ryhdikkäänä. Sille on välillä meinannut iskeä epävarmuus kun olen ottanut paikallaanoloja ja luoksetuloja paikalleenjätöstä että pitääkö pysyä vai tulla. Muutama luoksetulo, joissa myös keskityttiin vauhtiin ja varmuuteen kutsuttaessa, eli en ottanut eteenistumista vaan palkkasin ohiheitolla.

Sitten se uusi juttu, kokeiltiin hyppyestettä. Narupallon kanssa meni säätämiseksi, mutta nameilla saatiin homma toimimaan. Hämmästyttävän hyvin Bardi bongasi ruskeaan heinikkoon heitetyt ruskehtavat namit, ei tarvinut etsiskellä. Ensin niin että seisoin itse esteen sivulla ja heitin namin eteen aina kun koira oli hyppäämässä estettä ja sitten niin että olin toisella puolella ja edestakaisin hypyt. Este luonnollisestikin matalana.

Lopuksi kaksi noutoa, en ottanut näitä eteenistumiseen asti, sillä päätavoite oli päästä eroon siitä ajatuskatkosta mikä monta kertaa on oudommissa paikoissa näkynyt. Nyt Bardi ottikin kapulan ihan ok ja muisti jopa lähteä sen kanssa heti kohti mua = hirmuiset kehut ja pallo palkaksi.