Hakutreeneissä Rivalle edelliskerran suunnitelmien mukaan mökkikylä, eli useampi piilo samalle pistolle.

Se viime kerralla kovasti kummastusta aiheuttanut sadeviitalla peitetty pönttö ja kevythäkki oli hämyinä ja maalimies niiden takana syvemmällä. Otettiin taas kuvioihin yksittäiset pistot eli Riva kävi välissä autossa sulattelemassa asiaa ja sitten uudelleen samalle alueelle.

Tulin alueelle Riva seuraamisessa ja otettiin myös tuomarille ilmoittautuminen, meni hyvin siihen asti että tuomari alkoi puhua ja Riva pomppasi pusailuetäisyydelle. Siitä pieni huomautus ja loppu ok. Ensimmäisellä lähetyksellä Riva tarkasti viitalla peitetyn pöntön, totesi sen tyhjäksi, tarkasti kevythäkin, totesi senkin tyhjäksi, mutta sitten ei osannut päättää miten jatkaisi. Odotin hetken että jatkaisiko se oma-aloitteisesti, mutta ei. Tuli kutsusta pois ja lähti uudella lähetyksellä vauhdikkaasti ja suoraan eikä enää noteerannut hämypiiloja. Maalimies löytyi niiden takaa ja siitä suorapalkka. Riva oli yli-onnellinen palkattaessa, varmaan pikkuisen otti painetta ilmoittautumisen huomautuksesta ja piilojen kanssa säätämisestä. Viiletti ja peuhasi sitten ihan hassuna patukan kanssa ja kantoikin sitä aika pitkälle pois metsästä.

Toisella pistolla ilmoittautuminen ok, ei kenguruloikkia. Hämypiilot samat ja samoissa paikoissa, ensimmäisen piston maalimiehen paikassa oli pelkkä makuualusta ja maalimies oli vielä vähän syvemmällä, suoraan hämypiilojen takana. Ekalla lähetyksellä Riva lähti hyvin, ei vilkaissutkaat hämypiiloja mutta kaarsi aluetta eteenpäin ennen maalimiestä, ne tynkätyhjät kummittelee edelleen... Kutsuin sen sitten pois ja uusi lähetys. Nyt tarkasti pöntön ja jatkoi sitten suoraan riittävän syvälle ja maalimiehelle hyvä, lyhyt ilmaisu.