Alkuun seuraamista ja käännöksiä paikallaan ja askelissa. Käännökset aika kivasti, näitä on tullut kotona tehtyä ruokakupillakin. Sitten pidempää seuraamista, jossa palkkasin nyt harvemmin. Bardi tökkii kättä, yrittää lypsää namia. Seurasi kuitenkin ihan kivasti vaikka ei koko ajan palkkaa saanutkaan. Kokeilin myös pätkän niin että kädessä ei ollut nameja lainkaan. Sekin pätkä meni ihan kivasti. Eli seuraava tavoite on saada Bardi vähän irti siitä kädestä.

Paikallaan istumista, tämä on kehittynyt mutta vieläkin hetkittäin epävarmuus iskee. Perään lähtemisen sijasta Bardi nyt kuitenkin tarjoaa maahanmenoa, koska paikallaanoloharjoituksissa olen käyttänyt sitä, että jos se meinaa nousta ennen aikojaan, jähmetyn ja odotan että se omatoimisesti korjaa ja menee maahan ennenkuin palaan sen luokse. Istumisten päälle sitten muutama luoksetulo patukalla.

Maahanmenoja liikkeestä niin että mä pakitin, nämä ok. Meinasi kuitenkin jäädä päälle, kun vaihdettiin istumiseen. Pienen hinkkaamisen jälkeen alkoi istuminenkin sujua. Liikkeiden erotteluun voisi kuitenkin vähän treeneissä panostaa. Ja opettaa Bardille seisomisen vähän aikaisemmin kuin Rivalle...

Lopuksi noutoa. Nyt onnistui paremmin kuin parilla edellisellä kerralla, mutta vieläkin välillä meinasi unohtua mitä oltiin tekemässä.

Leikki patukalla ok ja voitettuaan tarjosi sitä melko aktiivisesti.