Tosin hakua oli tällä kertaa aika vähän, Rivalla pääpaino ilmaisuissa.

Oikealle ensin Anna valmiiksi piiloon suht lähelle, ohjeena saalisärsyke koiran tullessa paikalle ja sitten palkka piiloon. Suorastaan kiihkeän (!) kuuloinen ilmaisu, haukkurytmi aiempaa nopeampi ja vähemmän pomppimista, muutama vilkaisu minuun ja niissä pienet katkot, mutta muuten mallikas. Haukutustreenit on ollut hyödyksi.

Vasemmalla sitten vähän epämääräisempää toimintaa. Riva teki tosi laajan piston ja Paula jäi sitten sieltä keskeltä löytämättä. Uusi lähetys ja hyvännäköisestä lähdöstä huolimatta kuseksimaan. Kolmannella kerralla löytö, mutta ilmaisun sijaan Riva nuuskutti Paulan lahkeita antaumuksella, ilmeisesti pennuntuoksu oli lumoava... Alkoi se ilmaisukin sitten loppujen lopuksi mutta pätki ja kuikki minua.

Korjaussarjana Hanna-Kaisa ihan lähelle koiran nähden ja palkka lyhyestä sarjasta, nyt taas kuulsoti hyvältä. Sitten vein Rivaa vähän poispäin kun Hanna-Kaisa meni samaan paikkaan kuin missä Paula oli, siellä sitten pidempi ilmaisu ok.

Palkkana oli uudet narupallot mutta ne ei ollut metsässä hyvät, säästetään tottikseen. Kovasti olisi nenä vienyt ja kusettanut, pannaan tämän kerran Karman juoksun piikkiin. Ja jatketaan haukutusharjoituksia myös kotona.