Osuipas tuuri, ekat pelastuskoiratreenit oli melkein kotona. Ekaksi mentiin ottamaan vähän maastoa ja sitten vielä kentällä tottista ja ketteryyttä, Rivakin pääsi ekan kerran kokeilemaan telineitä.

Maastossa kolme maalimiestä, kaikille 15-20 haukun ilmaisut. Eka oikeassa etunurkassa, muut pidemmällä niin että väliin mahtui useampi tyhjä pisto. Työskentely siis ihan perusmalliin pistoilla keskilinjalta, ei mitään erityisempää etsintäsuunnitelmaa.

Riva irtautui hyvin ja maalimiehet nousi ongelmitta, ilmaisut oli tosi hyvät, jämäkät ja tauottomat. Kaikki maalimiehet oli koiralle täysin tuntemattomia, eikä mitään ongelmaa. Yliheitot keskilinjan yli vauhdissa meni hyvin, niitä tuli useampi peräkkäin. Ainoa miinus oli oikealla puolella melko voimakas taaksepäin työskentely.

Tottiksessa vähän seuraamista, pysähdysliikkeistä istuminen ja seisominen. luoksetulo ja paikallaolo muiden treenatessa samaan aikaan. Ketteryysesteistä kokeiltiin tynnyrisiltaa, keinua, putkea ja eteenmenon otin pöydälle. Noi liikkuvat alustat ei ole Rivalle mikään ongelma ja putkestakin sujahti läpi ekalla yrittämällä. Pitää vaan itse kerrata sääntökirjasta miten ne suoritetaan.