Viikonloppu jatkui Saarijärven kaikkien rotujen näyttelyssä, jonne oli ilmoitettu sekä Bardi että Juti-sisko, jonka olin myös luvannut esittää.

Nahkoja oli vain kuusi kappaletta ja siinä ei tuomari Petru Munteanin nokka kauan tuhissut. Bardi oli AVO ERI1 PU1 SERT ROP, eli kolmas ja viimeinen sertti napsahti. Valiota ei Bardista vielä tullut kun ei ole käyttötulosta, mutta luonnetestipaikka on syyskuulle jo varattu. Tuomarin arvio Bardista:
"Almost 3 years old male, medium structure, good type. Very well balanced, good head, correct bite, correct ears, excellent body structure with good angulations. Good coat and pigmentation. Correct in movement."

Juti esiintyi jo rutiinilla, se on kyllä älyttömän helppo viedä. Juoksi kauniisti löysällä remmillä ja seisoi ryhdikkäästi ja näytti korvansakin tuijottaen Jenniä kehän laidalla, eli mun ei tarvinnut paljon muuta kun seisoa remmin päässä. Tuloksena ERI1 PN3.

Pyörähdettiin sitten vielä myös ryhmäkehässä, jossa tuomari poimi Bardin kahdeksan parhaan joukkoon mutta ei sitten sijoittanut. Aika hyvin käytännössä pystykorvaiselta koiralta ;-) ja näin voimme päättää Bardin näyttelyuran huipulla. Bardin korvat ei ole sellaista tönkkösuolattua laatua  joita ei saa millään konstilla taipumaan, mutta ei musta ole koko ajan pelaamaan niiden kanssa kehässä.