Bardi pääsi myös loskaisiin tottistreeneihin.

Seurattiin vähän nakin voimalla, kyllä kait reilu kaksivuotiaan pitäisi jo osata vähän enemmän tällaista peruskamaa... Ihan reippaasti kuitenkin teki hommia eikä ihan hirveästi ottanut häiriötä siitäkään että oltiin uudessa paikassa ja paikalla ihmisiä. 99% treeneistä kun tähän asti on tapahtunut ihan omassa rauhassa ja kotosalla. Otettiin myös muutama maahanmeno, oikein reipasta toimintaa siihen nähden että alusta oli tosiaan vetistä loskaa.

Bardi pääsi sitten vielä toiselle kierrokselle ja kokeili Lakin pientä muovikapulaa, eka kerta siis täysin vieraalla esineellä kapulanpitoa. Pientä puljaamista alkuun, mutta muutaman yrityksen jälkeen oivalsi että sama homma kuin kotosalla ja sitten piti ihan kivasti ja otti kapulaa halukkaasti.

Kotona sitten iltaruuan yhteydessä jatkettiin kapulointiteemaa. Ruokakuppi odotti pöydällä ja tarjosin Bardille kapulaa. Ensin ei noteerannut kapulaa mitenkään, kuikuili vaan ruokakuppiin päin, sitten otti kapulan suuhun mutta tiputti. Lopulta kuitenkin päästiin yhteisymmärrykseen, kapula pysyi pari sekuntia suussa siistillä otteella ja Bardi sai ruokansa.