Ajeltiin vaihteeksi taas Vehmersalmelle Sinikan luo. Tehtiin muutamia sellaisia "työmäisiä" harjoituksia, otettiin iso lauma ulos yöaitauksesta ja vietiin muille treenaajille pellolle, vietiin pikkuisia navetasta tarhaan jne. Riva hoitaa hommat, isokaan lauma ei karkaa vaikka veto olisi kovakin, mutta se vauhti... kun tuntuu ettei vaihteita ole kuin täysillä ja stop. Onneksi vauhdistaan huolimatta Riva ei tee töllöntöitä.

Muiden treenatessa en vienytkään Rivaa autoon vaan jäätiin pellon laidalle katselemaan. Riva oli siinä yllättävän rennosti, pysyi ongelmitta poissa jaloista vaikka ei ollutkaan koko ajan varsinaisesti käskyn alla tai kytkettynä. Ja pysyi vaikka laskin mulla välillä remmissä olleen Weedyn pellolle apuhommiin. Ei varmasti pahaa tehnyt sille tuollainenkaan kokemus.

Kotimatkalla päästiin sitten vielä keikkahommiin, mentiin Katjan avuksi kokoamaan maisemointilaitumella olleet pässipojat. Pässejä ei ole koskaan paimennettu, joten päätin ottaa varman päälle ja pistin Rivan pitkään liinaan. Riva kuunteli kivasti suunnat ja pysähdyskäskyt ja pässit nippuuntu auton ovelle Katjan jalkoihin ja pysyi siinä kiltisti kun Katja autteli niitä autoon. Vaikka tuntui että koira ei tehnyt paljon mitään niin tuskin pässit ihan noin helposti olisivat kiinni antaneet ilman sitä.