Lauantaina Anneli rohkeni ajelemaan Liepeelle ja tulivat Sissin kanssa kyläilemään. Iltapäivän keli olikin aivan upea, pikkupakkanen ja aurinko pilvettömällä taivaalla. Rivan mielestä Sissin kanssa olisi sopinut harrastaa samoja aikuisten juttuja kuin Lissu-tädin, joten laitoin sen vähän ajan päästä sisälle jäähdyttelemään. Bardi ja Sissi sitten pistivät tassulla koreasti, samanikäiset ja ihan samalla aaltopituudella :-).

Sunnuntaina tehtiin sitten vähän autotaikoja, että saatiin vanha diesel, jonka lohkolämmitin on rikki, käynnistymään -19 asteen pakkasessa. Lopulta kuitenkin päästiin kuin päästiinkin Fordin kanssa liikenteeseen ja ehdittiin juuri sopivasti Hankasalmelle katsomaan kummityttöni Tanhun luonnetestiä. Suomineito osoittikin olevansa oikein reipas tyttö, joka ei turhista hötkyile. Kun pääsin luonnetestistä kotiin, oli pakkasta enää -6 ja taas aivan upea talvikeli touhuta ulkona koirien kanssa.

Tämän lisäksi parina viime yönä on ollut aivan mielettömän upea kuutamo. Täysikuun valossa vastasataneen lumen peittämä maisema on suorastaan häikäisevä ja kuin satukirjasta.