Bardikin pääsi treenailemaan Hankasalmen keikalla. Ensin leikittiin uusilla Tuffies-leluilla, jotka tuntuu olevan hyvä ostos, ovat kovasti molempien poikien mieleen. Bardi saalisti hyvin, mutta uusi paikka teki ehkä sen että ei taistellut parhaalla mahdollisella tavalla.

Pikkuisen seuraamista, joka tuntuukin aika kivalta. Toki palkkaa tulee vielä hyvin tiheään, vaikeimmissa kohdissa mennään ihan imuttaen, mutta uskon että ollaan oikeilla jäljillä. Muutama paikalla olo sekä maaten että istuen, näitä ei nyt ole viime aikoina kovin paljoa tehty, kun olen ottanut luoksetuloja ja sen seurauksena Bardi on alkanut ennakoida kutsua. Nyt palauteltiin mieliin sitten sitä että siellä pitää odottaa kunnes toisin käsketään. Ihan ok, harjoitusta vaan lisää.

Lopuksi Bardi pääsi tutustumaan uuteen liikkeeseen, eteenmenoon. Jaoin iltaruuan kahteen kuppiin ja käytiin Bardin kanssa viemässä kuppi parinkymmenen metrin päähän. Palattiin lähtöpisteeseen, Bardi tietysti kytkettynä ei se muuten olisi jättänyt ruokakuppia, ja sieltä lähetys kupille. Meni vauhdilla ja määrätietoisesti, näkee mikä on pikkunahkalle tärkeää. ;-) Bardin syödessä ekaa satsia menin sen luokse toisen kupin kanssa ja vietiin uusi kuppi yhdessä vielä vähän kauemmas ja uusi lähetys samasta kohtaa kuin ensimmäinenkin. Bardi lähti taas hyvin, pikkuisen epäröi siinä kohdalla missä eka kuppi oli ollut mutta jatkoi sitten hyvin toiselle kupille. Täytyy jatkossa tehdä niin päin että palkka on samassa kohtaa ja matkaa pidentäessä siirrän lähetyskohtaa.